Després de consensuar-ho amb tot l’equip humà de l’empresa, hem adoptat la decisió d’apostar per un canvi de nom comercial i a partir d’ara ens reconeixereu amb la nova marca Irriga.

Ens ha costat molt desprendre’ns de l’empremta que ens ha deixat Ongrub, però aquest nou pas el donem per enfortir la companyia, identificant-nos millor amb els nostres orígens.  

Des del 1985, la nostra activitat principal és el reg i tot el que es mou al voltant de les obres hidràuliques, i creiem que IRRIGA WATER SOLUTIONS descriu allò que sabem fer i que gaudim fent. Un altre motiu que ens ha ajudat a prendre aquesta decisió ha estat la dificultat fonètica que tenia el nostre nom i que al llarg del temps ens han fet adonar molt dels nostres clients.

Aprofitarem la Fira de Sant Miquel d’enguany per tal de donar a conèixer aquest canvi, abans però volíem comunicar-ho a tots els nostres clients i esperem poder continuar oferint els nostres millors serveis d’assessorament, instal·lació i venda de materials per seguir junts sota la marca Irriga 

Un any més, ens trobareu a la  FIRA AGRÀRIA DE SANT MIQUEL de Lleida (pavelló 4 estand 402) a partir del dijous 26 fins al diumenge 29 de setembre on estarem encantats de saludar-los. 

El nostre departament tècnic participa a les Jornades Tècniques que es realitzen dins el marc de la fira. A continuació us fem arribar el programa de la jornada que es realitzarà el dijous 26 de Setembre a les 16:00h on es parlarà de l’energia fotovoltaica i d’un nou software de recomanacions de regLa jornada tècnica la realitzarem al palau de vidre 1a Planta al saló veyra.

Categories:

Tags:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CATEGORÍAS
CATEGORÍAS