Avui Ongrub ha instal·lat al jardí d’una de les comunitats de jardins del carrer Joc de la Bola el “Solar Sync” de HUNTER combinat amb el “Sensor d’Humitats Precisió” de TORO.
Davant l’elevat cost de la factura de l’aigua el president de la comunitat de veïns es va posar en contacte amb Ongrub per tal d’optimitzar el sistema de reg per aspersió.

Quan el president de la comunitat de veïns veu el rebut de l’aigua i l’elevat cost d’aquest es posa en contacte amb Ongrub per informar-se de la millor opció per tal de reduir el consum d’aigua sense malmetre la gespa.

Jardí

La solució que li hem plantejat és la combinacióde dues sondes: El Sensor de terra Precisió de TORO i el Solar Sync de HUNTER.

El Sensor de terra Precisió de TORO és un sensor d’humitat que s’instal·la de forma molt fàcil sobre el sòl que es vol regar. Quan el terra és suficientment humit i no fa falta regar atura de forma automàtica el reg.

Captura de pantalla 2015-03-11 a les 18.01.54
El Solar Sync de HUNTER és un sensor climàtic que calcula l’evapotranspiració evitant l’inici del reg aquells dies innecessaris o de temperatures massa baixes.

Solar Sync

Amb aquesta instal·lació esperem baixar el consum d’aigua el 30%, el que suposa un import de 600 euros a l’any. També s’aconsegueix un estalvi de fertilitzant.

Captura de pantalla 2015-03-11 a les 17.46.08

Els dos sensors són compatibles amb instal·lacions velles, de més de 10 anys d’antiguitat.

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CATEGORÍAS
CATEGORÍAS